Techniek, Vacatures

Ontwikkel je nu tot Servicemonteur

Ben jij oprecht geïnteresseerd in techniek? En wil jij opgeleid worden voor een baan als Servicemonteur? Dan kennen wij dé werkgever die jou hiervoor de kans gaat bieden. Want voor hen zoeken wij naar een (Leerling) Servicemonteur Binnen-/Buitendienst. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij gaat aan de slag met het repareren en onderhouden van Hidrostal pompen. Deze werkzaamheden verricht je zowel binnen het bedrijf als op locatie bij de opdrachtgever. Voor deze functie word jij intern opgeleid zodat jij uiteindelijk zelfstandig aan de slag kan.

Wie zoeken wij?
Als eerste ben jij natuurlijk geïnteresseerd in techniek. Heb jij al ervaring met bijvoorbeeld diesel- en/of elektrotechniek? Dan nodigen wij je zeker uit om te solliciteren. Maar wij ontmoeten jou ook graag als jij bijvoorbeeld een technische opleiding hebt gevolgd óf als jij van nature al beschikt over technisch inzicht. Verder ben jij een doorzetter, flexibel, energiek en een nauwkeurige werker. Ook spreek jij de Nederlandse taal en ben jij in het bezit van je rijbewijs. Heb jij ook al jouw VCA? Dan is dit helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een bedrijf met een échte familiesfeer. Er wordt echt samen gewerkt aan kwaliteit en binnen je werk krijg je veel vrijheid. Zij zijn volop aan het groeien en zoeken daarom naar enthousiaste mensen die goed passen binnen het team. Deze kandidaten bieden zij graag een goed salaris dat natuurlijk afhankelijk is van jouw achtergrond en ervaring. Verder word je natuurlijk intern opgeleid en biedt het bedrijf je ook hierna mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Ben jij dus op zoek naar een baan waarin jij kan ontwikkelen tot een échte vakman? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar