Horeca, Vacatures

Aan de slag als Shift Manager Barista’s?

Ben jij gek op koffie? Klantgericht? Positief? Leergierig? Én beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Dan hebben wij een mooie kans voor jou als (toekomstig) leider. Want wij zoeken naar Shiftmanagers Barista’s in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Bosch, Delft, Den Haag en Utrecht. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?
Jij bent het aanspreekpunt voor het team van Barista’s. En jij bent verantwoordelijk voor dat het team lekker draait. Hiermee ben jij het verlengstuk van de Store Manager. Jij delegeert taken en helpt mee in de winkel. Ook jij voorziet dus de gasten van heerlijke koffie producten. En jij levert je gasten de meest geweldige ervaring in een winkel die er fantastisch uitziet.

Waar zoeken wij naar?
Gastvrij. Sociaal. En enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die tellen voor deze functie. Ook is het belangrijk dat jij geen negen tot vijf mentaliteit hebt. Want het is ook belangrijk dat jij beschikbaar bent voor de weekenden en feestdagen. Verder kan jij een team aansturen. Maar werk jij ook graag in dit team. Jij bent dus een écht voorbeeld voor je collega’s. Daarnaast beheers jij de Nederlandse en Engelse taal. Zo kan jij altijd een praatje maken met de gasten.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een salaris tussen de 2000 en 2400 euro volgens het CAO Horeca. Dat betekent dus ook 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Ook kan jij veel én vaste uren werken. Maar de uren zijn wel flexibel in te richten. Doe jij het goed? Dan zijn er mogelijkheden voor een vast contract, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Verder werk jij in een gezellig team, kan je genieten van gratis koffie en allerlei andere toffe kortingen.

Ben jij dus een Barista met leidinggevende kwaliteiten? En zoek jij naar een baan waar jij dit mag laten zien? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar