Horeca, Vacatures

Aan de slag als Shift- óf Storemanager

Ben jij klantgericht? Positief? Ontwikkelgericht? Én beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Dan hebben wij een mooie kans voor jou als (toekomstig) leider. Want wij zoeken naar Shift- én Storemanagers in Eindhoven, Amsterdam, Amersfoort, Haarlem Rotterdam, Breda, Den Bosch, Delft, Leiden, Den Haag en Utrecht. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?
Als Shiftmanager ben jij het aanspreekpunt voor je team. Jij bent medeverantwoordelijk voor dat het team lekker draait. Jij bent dus het verlengstuk van de Store Manager. Jij delegeert taken en helpt mee in de winkel. Ook jij voorziet dus de gasten van heerlijke koffie producten. En jij levert je gasten de meest geweldige ervaring in een winkel die er fantastisch uitziet.

Als Storemanager ben jij echt eindverantwoordelijk. Jij geeft leiding aan je team. Jij motiveert je team. Jij coacht je team. En jij zorgt dat jouw teamleden zich ontwikkelen. Ook verzorg jij de administratie en zorg jij dat de doelen van de winkel gehaald worden.

Waar zoeken wij naar?
Gastvrij. Sociaal. En enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die tellen voor deze functie. Ook is het belangrijk dat jij geen negen tot vijf mentaliteit hebt. Want het is ook belangrijk dat jij beschikbaar bent voor de weekenden en feestdagen. Verder kan jij een team aansturen. Maar werk jij ook graag in dit team. Als (toekomstig) leider ben jij dus een écht voorbeeld voor je collega’s. Daarnaast beheers jij de Nederlandse en Engelse taal. Zo kan jij altijd een praatje maken met de gasten.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een salaris tussen de 2.100 en 3.100 euro volgens het CAO Horeca. Dat betekent dus ook 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Ook kan jij veel én vaste uren werken. Maar de uren zijn wel flexibel in te richten. Doe jij het goed? Dan zijn er mogelijkheden voor een vast contract, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Verder werk jij in een gezellig team, kan je genieten van gratis koffie en allerlei andere toffe kortingen.

Ben jij dus de (toekomstig) leider die wij zoeken? En wil jij dit laten zien? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar