Horeca, Vacatures

Ben jij de Horecabaas die wij zoeken?

Ben jij klantgericht? Positief? Ontwikkelgericht? Én beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Dan hebben wij een mooie kans voor jou als (toekomstig) leider. Want wij zoeken naar Shift-, Assistent-, Store- én Restaurant Managers in Eindhoven, Amsterdam, Schiphol, Amersfoort, Haarlem Rotterdam, Breda, Den Bosch, Delft, Leiden, Den Haag en Utrecht. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?
Als Shiftmanager ben jij het aanspreekpunt voor je team. Jij bent medeverantwoordelijk voor dat het team lekker draait. Jij bent dus het verlengstuk van de (Assistent) Store- óf Restaurant Manager. Jij delegeert taken en helpt mee in de winkel. Ook jij voorziet dus de gasten van de meest geweldige ervaring. En samen met jouw team zorg jij ervoor dat de winkel of het restaurant er fantastisch uitziet.

Als Assistent Manager ben jij samen met de Store- of Restaurant Manager verantwoordelijk voor onder andere het aansturen van het personeel en werk jij mee aan het behalen van de doelstelling en administratieve zaken. Jij leert het vak van jouw leidinggevende met als doel dat jij uiteindelijk leiding kan geven aan jouw eigen winkel of restaurant.

Als Store- of Restaurant manager ben jij echt eindverantwoordelijk. Jij geeft leiding aan je team. Jij motiveert je team. Jij coacht je team. En jij zorgt dat jouw teamleden zich ontwikkelen. Ook verzorg jij de administratie en zorg jij dat de doelen van de winkel of het restaurant gehaald worden.

Wie zoeken wij?
Gastvrij. Sociaal. En enthousiast. Dat zijn de kwaliteiten die tellen voor deze functie(s). Ook is het belangrijk dat jij geen negen tot vijf mentaliteit hebt. Want het is ook belangrijk dat jij beschikbaar bent voor de weekenden en feestdagen. Verder kan jij een team aansturen óf wil jij, als Shiftmanager óf Assistent Manager, deze vaardigheden ontwikkelen. Ook werk jij mee in het team als de drukte hierom vraagt. Als (toekomstig) leider ben jij daarnaast een écht voorbeeld voor je collega’s. Ook beheers jij de Nederlandse en Engelse taal. Zo kan jij altijd een praatje maken met de gasten.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een salaris dat goed aansluit bij jou ervaring volgens volgens het CAO Horeca. Dat betekent dus ook 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Ook kan jij veel én vaste uren werken. Maar de uren zijn wel flexibel in te richten. Lever jij goed werk? Dan zijn er mogelijkheden voor een vast contract, maar ook zeker doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Verder werk jij in een gezellig team, kan je genieten van de heerlijkste producten en gerechten én allerlei andere toffe kortingen.

Ben jij dus de (toekomstig) leider die wij zoeken? En wil jij dit laten zien? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar