Bouw, Industrie, Vacatures

Wil jij vooral lekker de boel slopen?

Het slopen van spullen. Dat is meestal niet zo gewenst. Maar in dit geval wel. Want voor meerdere werkgevers uit ons netwerk zoeken wij naar hardwerkende Slopers. Ben jij dus op zoek naar een baan waarin jij lekker tekeer mag gaan? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij gaan aan de slag met sloopwerkzaamheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gebouwen die volledig gestript moeten worden en waar vervolgens het puin ook geruimd moet worden. Ook ruim jij de bouwplaats op en voer je het materiaal af. Het werk is fysiek, pittig, maar vraagt ook om flink wat nadenkwerk. Het is dus werk waar jij je energie goed in kwijt kan.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring is welkom, maar zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral naar kandidaten die van aanpakken weten en graag hard en in een positieve sfeer werken. Dit doe jij graag met je collega’s, maar ook alleen ga jij goed tekeer. Ook werk jij graag op verschillende plekken. Verder is het belangrijk dat jij een rijbewijs hebt en het liefst eigen vervoer. Heb jij geen eigen vervoer? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Daarnaast ben jij in het bezit van een VCA of ben jij bereid deze te halen. En spreek jij de Nederlandse taal voldoende tot goed.

Wat biedt de werkgever je?
Een baan waar jij snel kan starten. Jij gaat aan de slag via een vast contactpersoon bij wie jij constant terecht kan voor jouw vragen en opmerkingen. Verder ontvang jij een eerlijk salaris op basis van jouw ervaring en enthousiasme. Doe jij het goed? Dan is er altijd meer werk, maar vooral ook een nóg beter salaris. Heb jij geen vervoer? Dan kan deze werkgever dus ook vervoer voor jou regelen.

Ben jij de hardwerkende en fysiek sterke kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar