Vacatures

Wil jij aan de slag als Sociaal Intercedent

Beschik jij over verkooptalent? En geloof jij in gelijke kansen op de arbeidsmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk naar sociale intercedenten voor het bemiddelen én begeleiden van onze kandidaten naar werk. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt dat onze kandidaten en werkgevers elkaar vinden en richt je op binnen halen van interessante vacatures. Hiervoor neem jij  telefonisch- en/of persoonlijk contact op met zowel bekende als onbekenden werkgevers in de regio. Jij gaat dus proactief op zoek naar bedrijven die samen met ons impact willen maken. Heb jij de vacature(s) gescoord? Dan zorg jij voor de juiste match. Jij zoekt zowel binnen als buiten onze achterban naar geschikte kandidaten. Ook voorzie jij passende kandidaten van onze begeleiding. Jij vergroot hiermee de kans op werk bij één van onze  werkgevers.

Verder verzorg jij regelmatig arbeidstrainingen voor werkzoekenden. En coach jij in hun zoektocht naar betaald werk. Aan afwisseling dus geen gebrek binnen deze veelzijdige functie.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij beschikt over een échte winnaarsmentaliteit en drive. Alle gevraagde werkzaamheden kunnen wij je namelijk leren. Werkervaring is dus meer dan welkom, maar zeker niet verplicht. Het is vooral van belang dat jij energie krijgt van commerciële werkzaamheden. Jij vindt het bellen van (nieuwe) leuk. Jij stapt graag spontaan binnen bij bedrijven. En werken met targets is voor jou geen enkel probleem.

Verder ben jij verantwoordelijk, flexibel en stressbestendig. Jij houdt van je vrijheid en weet hier goed mee om te gaan. Ook ben jij graag van betekenis voor anderen. Jij bent geduldig, luistert goed en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Werken met en voor mensen is namelijk waar ons werk om draait.

Wat bieden wij jou?
Voor de functie van sociaal intercedent bieden wij een (bruto) maandsalaris van € 2.100 tot € 2.600 op basis van een 40-urige werkweek. Ook ontvang jij 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding. Verder betekend werken bij Young UP werken bij een Rotterdams bedrijf waar naast de commerciële doelen ook waarde gehecht wordt aan het duurzaam vooruit helpen van onze kandidaten. Hier zetten wij ons elke dag keihard voor in. Dit doe jij met een klein en hecht team waarin wij klaar voor elkaar staan. Binnen dit team bieden wij je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en voldoening.

Is dit de kans waar jij naar op zoek bent. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met op met Dwight via 010-7670555.

Author


Avatar