Logistiek, Vacatures Inactief

Aan de slag als Sorteerder?

Ben jij op zoek naar een parttime baan? En kan jij al om 05:00 uur starten met werken? Dan kennen wij een bedrijf dat jou goed kan gebruiken? Voor hen zoeken wij namelijk naar een Sorteerder. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitgifte en verwerking van verschillende pakketten. Deze pakketten worden ingeladen in bestelbussen van de koeriers. Daarnaast werk jij in het magazijn. Jij zorgt ervoor dat deze pakketten op de juiste plek
staan En dat de pakketten klaar voor verzending zijn.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring met magazijn- of logistiek werk is welkom. Maar zeker niet verplicht. Wij zoeken vooral iemand die vroeg kan starten. Het werk start namelijk al om 05:00 uur. Verder ben jij een harde werker. En weet jij goed met tijdsdruk om te gaan. Het is namelijk  belangrijk dat de bestelbussen op tijd klaar staan voor vertrek. Ook werk jij prettig met anderen samen. Heb jij daarnaast een rijbewijs? Dan kan jij, als dit jou leuk lijkt, ook nog eens de pakketten bezorgen.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een tof bedrijf dat gevestigd zit in de haven. Hier is geen enkele dag hetzelfde. En word jij onderdeel van een hecht team dat voor elkaar klaar staat. Daarnaast krijg jij een salaris dat pas bij je achtergrond en ervaring. En doe jij het binnen dit bedrijf goed? Dan kan jij al snel doorgroeien naar een positie met meer verantwoordelijkheden en taken.

Ben jij dus de vroege vogel die wij zoeken? En wil jij lekker vroeg aan de slag? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar