Vacatures Inactief

Ben jij commercieel én Spaanstalig?

Ben jij commercieel ingesteld? En spreekt jij ook nog eens de Spaanse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een internationaal opererend bedrijf in Moerdijk zijn wij namelijk op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst met een goede beheersing van de Spaanse taal in woord en geschrift. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog?

Wat ga jij doen?
Jij bent de schakel tussen jouw collega’s op kantoor en in de buitendienst, de leveranciers en natuurlijk de klanten. Het goed communiceren met klanten dan ook een belangrijk onderdeel van de functie. Jij bent voor hen het aanspreekpunt via de telefoon, de e-mail en soms gaat het ook echt om persoonlijk contact. Jij adviseert de klanten, voert acquisitiegesprekken en maakt afspraken. Ook verricht jij (commercieel) administratieve taken, zoals bijvoorbeeld het uitwerken, opvolgen en afhandelen van offertes en orders.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij beschikt over een mbo werk- en denkniveau en over minimaal één jaar aan commerciële werkervaring in een logistieke werkomgeving. Jij bent klant- en servicegericht en krijgt energie van commerciële werkzaamheden. Jij ziet commerciële kansen en weet deze te benutten doordat je georganiseerd te werk gaat. Ook vind jij het leuk om de website te promoten en/of mailen te verzorgen. Verder beheers jij de Nederlandse én Spaanse taal goed in woord en geschrift. Heb jij ook nog eens een basiskennis van de Engelse en Duitse taal? Dan is dit een absolute pré. Als laatst is een goede kennis van geautomatiseerde systemen welkom. En is kennis van Exact software ook een pré.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een bedrijf met een internationaal karakter én een informele werksfeer. Jij komt te werken in een klein team met betrokken en spontane collega’s. Binnen dit team krijg jij veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Verder krijg jij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen, reiskosten, opleiding), 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en extra bonusdagen wanneer jij niet ziek bent.

Is dit dus de baan waar jij direct energie van krijgt. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar