Horeca, Vacatures

Werken in de Spoelkeuken in A’dam?

Kom jij uit de regio Amsterdam? En ben jij op zoek naar een baan waar jij lekker aan de slag kan? Dan kennen wij een mooi bedrijf waar jij lekker kunt werken. Zij zijn namelijk op zoek naar Spoelkeuken Medewerkers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt ervoor dat de spoelkeuken van een grote evenementenlocatie soepeltjes verloopt. Hier worden alle werkmaterialen van het restaurant namelijk schoongemaakt. En dat gebeurt in een aardig tempo. Want het restaurant wordt goed bezocht. In deze functie kan je dus lekker doorwerken.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken naar medewerkers die van een hoog werktempo houden omdat de tijd dan zo lekker snel gaat. Ook ben jij verantwoordelijk en raak jij niet snel in paniek in een drukke werkomgeving. Verder ben jij flexibel omdat er zowel doordeweeks als in de weekenden gewerkt kan worden. En van enthousiaste en vrolijke kandidaten die graag in een leuk team werken worden wij natuurlijk altijd vrolijk.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een flexibele baan waar jij snel kan starten. Het werk is namelijk doorlopend in de dag, avond, weekenden en dus ook op feestdagen. Hier tegenover staat natuurlijk een goed salaris, reiskosten, vakantiegeld en goede arbeidsvoorwaarden. Ook kom je te werken in een positief, leuk en enthousiast team. Zij werken hard, maar zij maken er met z’n allen ook echt een mooie werkdag van.

Wil jij dus snel aan de slag en ben jij op zoek naar een baan waar de tijd lekker snel gaat? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar