Vacatures

Ontwikkel je tot volwaardig Spuiter

Via één onze partners bieden wij jou de kans om het vak van Spuiter te leren. Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar Spuiters. En het meest interessante is dat jij geen ervaring hoeft te hebben. Deze werkgevers bieden jou namelijk de kans om het vak te leren. Spreekt dit jou dan? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als spuiter spuit jij samen met jouw collega’s industriële producten, meubels en kunststof volgens aangegeven instructies. De producten worden handmatig gespoten en variëren in kleur en grootte. Je werkzaamheden bestaan uit het afplakken, schuren, demonteren, spuiten en uiteindelijk de nabewerking. Van oude legerauto’s tot kunstwerken en van stoelen tot laadpalen. Het werk is ongelooflijk divers, maar vooral ook goed te leren.

Waar zijn we naar op zoek?
Het allerbelangrijkste is dat jij leergierig, enthousiast en een harde werker bent. Heb jij al eerder (vergelijkbare) ervaring opgedaan? Dan is dit erg mooi meegenomen. Het is echter geen vereiste. Hetzelfde geldt voor een vak gerelateerde opleiding. Ook dit is welkom, maar absoluut niet verplicht. Verder ga jij altijd goed met je collega’s. En heb jij de mentaliteit dat jij (uiteindelijk) zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag wil.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij krijgt dé kans om kennis te maken met het beroep van spuiter. En dit doe jij (bijna) volledig in de praktijk. Je leert het beroep bovendien van échte vakmannen. Ook krijg jij vanaf het begin een goed salaris uitbetaald. Verder ga jij aan de slag bij een mooi bedrijf in Dordrecht met leuke collega’s en veel werkplezier.

Ben jij dus op zoek naar een toffe baan waarin jij jezelf ook nog eens kan ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar