Vacatures

Communicatie stage in het sociale domein

Ben jij op zoek naar een (hbo) stage waar jij écht iets kan betekenen voor Rotterdammers die het niet makkelijk hebben en hulp kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld omdat ze eenzaam zijn of geldproblemen hebben. Dan heb je geluk, want het Sint Laurensfonds is op zoek naar een betrokken en creatieve stagiair. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij denkt mee over de (content)strategie voor de website, social media kanalen en de te ontwerpen creatieve content. Jij schrijft artikelen voor de website en ondersteunt bij het vormgeven van online en offline communicatiecampagnes. Jij houdt de contentkalender bij én monitort de website en social media kanalen. Ook voer jij overleg met zowel de interne als externe communicatieprofessionals en overige opdrachtnemers.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste, veelzijdige en proactieve student die momenteel een (online) communicatie gerelateerde opleiding volgt op hbo niveau. Ben jij een ambitieuze mbo student met een passie voor communicatie? Dan is jouw sollicitatie ook welkom. Het is vooral van belang dat jij minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent. En bij voorkeur voor een periode van zes maanden. Verder ben jij bekend met de meest bekende social media kanelen en heb jij een creatieve en vlotte pen. Ook beheers jij de Nederlandse taal goed en heb jij binding met het sociale domein in Rotterdam.

Wat biedt het Sint Laurensfonds jou?
Om te beginnen een uitdagende stageplek waar jij het verschil kunt maken voor anderen. Verder ontvang jij een stagevergoeding, uitstekende begeleiding binnen een klein team én de kans om Rotterdam beter te leren kennen. Ook krijgt jij hier niet alleen de mogelijk om jezelf te ontwikkelen, maar vooral ook de kans om je professionele netwerk uit te breiden.

Is dit de stage waarnaar jij zoekt. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Ben jij eerst op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31(0)10-7670555.

Author


Avatar