Vacatures

Op zoek naar een toffe Marketing Communicatie stage?

Ben jij op zoek naar een toffe Marketing Communicatie stage? Dan heb je geluk, want voor één van de tofste technische bedrijven van Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een proactieve meewerkstagiaire Marketing Communicatie. Lijkt het jou dus een mooie uitdaging om onderdeel te worden van hun energie marketingteam? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent dagelijks bezig met het onderhouden van websites, social media kanalen en maakt interessante content in de vorm van film, foto of tekst. Ook werk je mee aan het ontwikkelen van drukwerk, het organiseren van evenementen en diverse andere werkzaamheden. Jij draait zelfstandig projecten en hebt dus eigenaarschap over jouw eigen werk. Hiervoor werk jij intensief samen met het marketingteam en collega’s van verschillende afdelingen.

Wie ben jij?
Jij bent proactief, beschikt over een flinke dosis energie en vind het vooral leuk om verhalen te vertellen. Zo heeft dit (technische) bedrijf duizenden ideeën over hoe zij hun verhaal nog beter kunnen vertellen. Om deze ideeën echter uit te voeren zijn zij op zoek naar een talent die het leuk vindt om dit te doen én dit vooral denkt te kunnen.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij volgt momenteel een hbo opleiding in de richting van communicatie, marketing of nieuwe media. Ook staan zij open voor een werkstudent die, bijvoorbeeld naast zijn of haar studie, een bijbaan zoekt. Verder heb jij affiniteit met online content, zowel tekst als beeld. Ook heb jij kennis van opmaakprogramma’s zoals Adobe InDesign en Photoshop. Heb jij daarnaast ook nog eens kennis van WordPress? Dan is dit absoluut een pré.

Wat biedt dit bedrijf jou?
Jij krijgt bovenal dus een stukje eigenaarschap en de verantwoordelijk die hieraan verbonden is. Ook ontvang jij een ruimte stagevergoeding, wekelijkse coaching en dé kans om aan de slag te gaan in één van de tofste marketingteams van Nederland.

Ben jij dus op zoek naar een toffe stage en zie jij hier een uitdaging in? Deel dan snel jouw sollicitatie met ons en dan brengen wij jou in contact met Batenburg. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar