Vacatures

Stagiaire Marketing Communicatie gezocht

Op zoek naar een toffe Marketing Communicatie stage? Dan heb je geluk, want voor één van de grootste technische bedrijven van Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste en proactieve student. Wil jij in 2021 dus onderdeel uitmaken van een energiek marketingteam? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent dagelijks bezig met het onderhouden van websites, social media kanalen en maakt interessante content in de vorm van film, foto of tekst. Ook werk je mee aan het ontwikkelen van drukwerk, het organiseren van evenementen en diverse andere werkzaamheden. Jij draait zelfstandig projecten en hebt dus eigenaarschap over jouw eigen werk. Hiervoor werk jij intensief samen met het marketingteam en collega’s van verschillende afdelingen.

Wie ben jij?
Jij bent proactief, beschikt over een flinke dosis energie en vind het vooral leuk om verhalen te vertellen. Zo heeft dit (technische) bedrijf duizenden ideeën over hoe zij hun verhaal nog beter kunnen vertellen. Om deze ideeën echter uit te voeren zijn zij op zoek naar een talent die het leuk vindt om dit te doen én dit vooral denkt te kunnen.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij volgt momenteel een hbo opleiding in de richting van communicatie, marketing of nieuwe media. Verder heb jij affiniteit met online content, zowel tekst als beeld. Ook heb jij kennis van opmaakprogramma’s zoals Adobe InDesign en Photoshop.

Wat biedt dit bedrijf jou?
Om te beginnen een uitdagende stageplek met veel verantwoordelijk en de kans om eigen projecten te draaien. Verder ontvang jij een ruimte stagevergoeding, wekelijkse coaching en dé kans om aan de slag te gaan in een tof en energiek marketingteam.

Is dit de kans waarnaar jij zoekt. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Ben jij eerst op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31(0)10-7670555

Author


Avatar