Stage, Vacatures Young UP

Stagiair Impact Investing gezocht

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van Impact Investing? En ben jij vanaf januari of februari nog op zoek naar een stageplaats? Dan heb je geluk. Want voor een maatschappelijke investeerder zoeken wij naar een Stagiair. Ben jij de student die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Tijdens je stage raak jij vertrouwd met de basisprincipes van investeringsprocessen, impactmeting, impactmonitoring en portefeuillebeheer. Jij ondersteunt bij het dagelijks beheer van drie actieve impactfondsen. En jij ondersteund bij een breed scala aan investeringsgerelateerde werkzaamheden. Jij gaat onder andere aan de slag met het screenen potentiële investeringsmogelijkheden, ondersteunen van het due diligence-proces, ondersteunen van bedrijven in portefeuille bij het rapporteren van hun maatschappelijke impact en het organiseren van evenementen.

Waar zoeken wij naar?
Jij volgt een studie in een relevant domein als bedrijfsbeheer, economie of sociale wetenschappen. Volg jij een andere studie? Maar ben jij ervan overtuigd dat dit een kans is die bij je past? Dan ontdekken wij graag waarom dit het geval is. Jij bent dan ook vooral oprecht geïnteresseerd in impact investing, sociale innocatie en jij wilt hier meer over leren. Verder wil jij groeien, leren en je talenten inzetten om maatschappelijke impact te crëeren. Als laatst spreek en schrijf jij uitstekend Nederlands en Engels. En is het een pluspunt als jij ook nog eens de Franse taal beheerst.

Wat biedt deze stageplek jou?
Jij loopt stage bij een toonaangevend Europees Impact Investing fonds. Hier werk jij samen met een betrokken en enthousiaste collega’s die jou actief coachen. Verder leer jij in een relatie korte periode ontzettend veel over sociaal ondernemerschap. Ook zijn de werktijden flexibel en kom jij te werken op één van de prachtige kantoren in Den Haag Of Brussel.

Zoek jij dus naar een waardevolle stage? En denk jij dat deze plek bij je past? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar