Horeca, Vacatures Young UP

Ben jij gek op koffie én leiding geven?

Ben jij gek op koffie? Ben jij klantgericht? Positief? Leergierig? Én ben jij een échte leider? Dan hebben wij een kans die perfect bij je past. Want wij zoeken naar een Storemanager in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?

Jij bent eindverantwoordelijk voor jouw winkel. Dit betekent dat jij leiding geeft aan jouw team van Barista’s en Shiftmanagers. Jij motiveert je team op een positieve manier. Jij coacht je team. En jij zorgt dat jouw teamleden groeien in hun ontwikkeling. Jij houdt de winkel goed draaiende. Jij durft vooruit te kijken. Jij stelt doelen voor jouw winkel. En jij zorgt ervoor dat deze behaald worden. Ook zorg jij ervoor dat de administratie op orde is en dat de winkel er fantastisch uitziet.

Waar zoeken wij naar?
Jij bent een leider en hebt ervaring in de horeca en/of retail. Ook werk jij graag in een omgeving waar dit gewaardeerd wordt en waarin jij je verder kan ontwikkelen. Verder ben jij enthousiast, ben jij gek op lachen en spreekt jij zowel de Nederlandse als Engelse taal. Als laatst ben jij geen negen tot vijf mentaliteit en ben jij dus bij voorkeur beschikbaar voor avond- en/of weekenddiensten. Dit is weliswaar niet verplicht. Maar jij vervult hiermee een voorbeeldfunctie richting jouw teamleden.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een salaris tussen de 2.600 en 3.100 euro op basis van 38 uur volgens het CAO horeca. Dat betekent dus ook 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en pensioenopbouw. Verder zijn er mogelijkheden om zowel fulltime als parttime te werken. En doe jij het goed? Dan werk jij bij een bedrijf dat jou ontzettend graag een vast contract, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden biedt. Verder werk jij in een gezellig team, kan je genieten van gratis koffie en allerlei andere toffe kortingen.

Ben jij dus de enthousiaste leider die wij zoeken? En wil jij dit vooral ook laten zien? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar