Industrie, Vacatures Young UP

Al eens eerder gewerkt als Stratenmaker?

Heb jij al eens eerder gewerkt als Stratenmaker? En wil jij je hierin graag verder ontwikkelen? Dan kennen wij een mooi bedrijf dat kennis wil maken met jou. Voor hen zijn wij namelijk op zoek naar Stratenmakers? Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij werkt aan de mooiste projecten en jij legt hiervoor wegdekken of bestrating aan. De ene dag werk jij op een terminal. De andere dag in de stad. En de volgende dag weer op een parkeerterrein. Geen dag is dus hetzelfde als Stratenmaker.

Waar zijn wij naar op zoek?
Als eerst is het belangrijk dat jij sterk en gezond bent. Jij bent namelijk de hele dag buiten bezig. En het werk is pittig. Verder kan jij goed samenwerken, hou jij van afwisseling en lever jij graag mooi werk op. Dit geeft jou écht voldoening. Verder heb jij een rijbewijs. Heb jij ook nog eens een VCA diploma? Dan is dit mooi meegenomen, maar niet per se verplicht.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat werken bij een bedrijf dat jou op nummer één zet. En écht met jou meedenkt. Zo krijg jij de ruimte om aan te geven met wie jij graag samenwerkt. En wordt er oprechte aandacht aan jou besteed. Verder kan jij rekenen op een uitstekend salaris voor het harde werk dat jij verricht.

Wil jij dus (weer) graag aan de slag als Stratenmaker? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar