Horeca, Vacatures

Wil jij aan de slag als Supervisor F&B?

Ben jij een échte leider? Heb jij een passie voor eten en drinken? En zoek jij een baan waarin jij beiden kan combineren? Dan kennen wij een werkgever waar geen enkele dag hetzelfde is. Voor hen zoeken wij namelijk een Supervisor Food & Beverage in Den Haag. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt samen met jouw team ervoor dat de hotelgasten kunnen genieten van een ontspannen ontbijt, diner óf een hapje en drankje aan de bar. Jij stuurt de medewerkers in de bediening aan. Jij zorgt voor een optimale bezetting. En jij bent constant zowel jezelf als je team aan het motiveren en uitdagen. Als Supervisor zie jij ook snel wat er beter kan en hier doe jij voorstellen voor. Maar ook commerciële kansen zie en benut jij. Jij bent dus de betrouwbare factor waar het hotel straks niet meer zonder kan.

Wie zoeken wij?
Heb jij al leidinggevende ervaring? Dan is dit mooi meegenomen. Maar dit is zeker niet verplicht. Het is vooral belangrijk dat jij gastvrij, servicegericht en een échte motivator bent. Jij moet dus wel over de juiste kwaliteiten beschikken om jouw team te beheren, motiveren en uitdagen. Verder ben jij flexibel inzetbaar omdat van maandag tot en met zondag waarbij ook vroege- en late diensten tot de mogelijkheden behoren. Als laatst spreek en schrijf jij vloeiend Nederlands en Engels. Spreek jij ook nog een andere taal? Dan is dat zeker een pluspunt.

Wat biedt de werkgever jou?
Voor deze functie ontvang jij een meer dan uitstekend salaris dat goed past bij jouw achtergrond en ervaring. Maar jij kunt bijvoorbeeld ook rekenen op kortingen op hotelovernachtingen, eten en drinken en verzekeringen bij hotels over de hele wereld. Ook zijn er binnen deze hotelketen veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Verder gaat het om een functie voor 38 uur? Ga je liever niet fulltime aan de slag? Dan is een parttime samenwerking ook zeker bespreekbaar.

Ben jij dus de enthousiaste en flexibele leider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar