Vacatures

Scoor een baan als Support Engineer

Ben jij ambitieus? En heb jij het gevoel dat de wereld van Cyber Security & IT goed bij jou past? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij naar (aankomende) Support Engineers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de helpdesk waar jij (Engelstalige) service en ondersteuning aan klanten biedt. Deze technische werkzaamheden voer jij (uiteindelijk) zelfstandig uit op kantoor. Hierbij kan jij denken aan het testen van software, de basis configuratie van firewalls en het installeren van software op computers. Jij biedt dus een uitstekende support. Daarnaast zorg jij voor een nette terugkoppeling naar de betrokken accountmanagers.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij voelt je sterk verbonden met computers, netwerken, Windows en Linux. Heb jij al vergelijkbare werkervaring opgedaan? Of heb jij bijvoorbeeld een ICT opleiding afgerond? Dan is jouw sollicitatie erg welkom. Is dit niet het geval? Maar heb je wél het gevoel dat het werk goed bij je past? Ook dan horen wij graag waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Het is vooral belangrijk dat jij goed met klanten weet te werken en dat jij de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Verder heb jij geen negen tot vijf mentaliteit omdat de organisatie 24/7 service biedt. Jij bent dus flexibel in je werkuren. En natuurlijk word je hiervoor goed gecompenseerd.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een échte kans om je te ontwikkelen in de wereld Cyber Security & IT. Zo krijg jij bijvoorbeeld al snel de kans om vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen. En zijn er volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Verder ga jij aan de slag binnen een jong, informeel en ondernemend team in een internationale werkomgeving. Ook krijg jij een goed salaris, zijn er prestatieafhankelijke bonussen, 24 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en kan jij rekenen op een laptop, telefoon en lunch van de zaak.

Ben jij dus op zoek naar een échte kans om je te ontwikkelen? En wil jij deze kans vooral ook grijpen? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar