Young UP

Aan de slag als Talentbemiddelaar

Beschik jij over verkooptalent? En geloof jij in gelijke kansen op de arbeidsmarkt? Dan zoeken wij naar jou. Voor het naar werk bemiddelen én begeleiden van onze talenten zoeken wij namelijk naar een Talentbemiddelaar. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij stelt onze talenten voor aan werkgevers uit de regio. Hiervoor neem jij telefonisch- en/of persoonlijk contact met bedrijven op. Jij bent dus constant bezig met het opbouwen en onderhouden van bedrijven netwerk. En jij bent doorlopend op zoek naar nieuwe vacatures.

Verder ben jij verantwoordelijk voor de juiste match. Jij neemt de tijd om je talenten beter te leren kennen. En op basis hiervan stel jij hen voor aan werkgevers uit jouw netwerk. Levert dit een match op? Dan blijf jij betrokken. Jij zorgt ervoor dat jouw talenten aan het werk blijven.

Ook bieden wij je de ruimte om arbeidstrainingen te verzorgen voor werkzoekenden. In deze rol coach jij hen in hun zoektocht naar betaald werk. Aan afwisseling dus geen gebrek.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij beschikt over een échte winnaarsmentaliteit én een commerciële drive. Alle werkzaamheden kunnen wij je namelijk leren. Relevante werkervaring is dus welkom. Maar het is zeker geen vereiste. Wat vooral belangrijk is, is dat jij energie krijgt van commercieel werk. Jij belt graag bedrijven op. Jij wandelt graag binnen bij bedrijven. En jij werkt graag met targets. Dit doe je overigens altijd vanuit een sociaal hart.

Verder beschik jij over een goed organisatietalent. Ook ben jij energiek, oplossingsgericht en weet jij goed met vrijheid om te gaan. Daarnaast beheers jij de Nederlandse taal goed in zowel woord als geschrift. En ben jij idealiter in het bezit van je rijbewijs.

Wat bieden wij jou?
Voor de functie van sociaal intercedent bieden wij een (bruto) maandsalaris van 2.000 tot 2.500 euro, afhankelijk van jouw werkervaring. Ook ontvang jij 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding. En natuurlijk worden je onkosten vergoed.

Verder betekent werken bij Young UP werken bij een sociale onderneming waar naast de commerciële doelen ook waarde gehecht wordt aan jouw ontwikkeling én het samen vooruit helpen van onze talenten. Dit doe jij binnen een klein, maar hecht team waarin wij voor elkaar klaar staan. Binnen dit team krijg jij veel verantwoordelijkheid, vrijheid én voldoening.

Ben jij dus de versterking waarnaar wij zoeken. Solliciteer dan via onderstaande button. Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar