Vacatures

Op zoek naar een leuke baan als Tandartsassistent(e)?

Ben jij zorgzaam, sociaal, proactief én communicatief sterk? Dan is dit jouw kans! Voor een tandartsenpraktijk in Zuid-Holland zijn wij namelijk per direct op zoek naar een parttime tandartsassistent(e) voor 2-3 dagen per week (inclusief zaterdagen). Past deze vacature dus bij jou? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de tandartsen en mondhygiënisten binnen de praktijk. Daarnaast heb je niet alleen veelvuldig contact met patiënten maar ook met ketenpartners.

Wie ben jij?
Je hebt ervaring in de functie van tandartsassistent(e) binnen de tandheelkunde. Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding als tandartsassistent(e). Ook ben jij per direct parttime beschikbaar voor 2-3 dagen per week. Verder beheers je de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift. Je bent representatief, enthousiast en servicegericht ingesteld. Tot slot ga je secuur, netjes en volgens het protocol te werk.

Wat biedt de werkgever jou?
Er wordt jou een functie voor twee tot drie dagen per week aangeboden met een bijbehorend salaris volgens de salarisschalen van het KNMT  (inschaling op basis van werkervaring). Hierbij kun jij in eerste instantie rekenen op een contract voor bepaalde tijd. Daarnaast heerst er een positieve sfeer binnen het team en is de praktijk doordeweeks geopend tussen 8.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De praktijk is ook nog eens makkelijk te bereiken met zowel openbaar- als eigen vervoer.

Ben jij dus op zoek naar een leuke baan als tandartsassistent(e) bij een aantrekkelijke werkgever? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar