Logistiek, Vacatures

Wij zoeken een échte logistieke baas?

Zoek jij naar een baan in de logistiek? En beschik jij over leidinggevende talenten óf kwaliteiten? Dan kennen wij bedrijven in het Westland die jou graag erbij hebben. Voor hun zoeken wij naar Teamleiders Logistiek. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij geeft leiding aan jouw afdeling en bent hiermee verantwoordelijk voor het functioneren van de logistieke processen van de afdeling en het behalen van de doelstellingen. Het gaat hierbij om de in- en uitslag van de goederen in de loods. Jij houdt eventuele problemen in de gaten en bedenkt hier oplossingen voor. Ook ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken zoals het rooster en de planning. Verder ben jij verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en ontwikkelen van jouw teamleden. Jij bent de leider die zij nodig hebben, zowel als mee als tegen zit.

Waar zoeken wij naar?
Jij hebt een logistieke opleiding op niveau 4 afgerond, zoals bijvoorbeeld de opleiding Logistiek Supervisor. En het liefst heb jij ook al gewerkt in de logistiek. Heb jij al eerder leiding gegeven? Geweldig. Maar dit is zeker verplicht. Wij staan juist open voor talent. Wel sta jij stevig in je schoenen. En werk jij graag met doelen en ben jij resultaatgericht en communicatief vaardig. Dit laatste houdt in dat jij zowel goed Nederlands als Engels spreekt en schrijft.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een verantwoordelijke baan binnen een uitdagende en professionele werkomgeving. Ook zijn er volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Hier ga jij fulltime aan de slag en ontvang jij een salaris tussen de 3.100 en 3.400 euro, uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Verder kan jij rekenen op 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling (inclusief partnerpensioen).

Ben jij dus de logistiek baas die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar