Vacatures

Aan de slag als technisch administratief medewerker?

Heb jij enige ervaring en affiniteit met techniek en bouw? Heb jij daarnaast een voorliefde voor administratie, het coördineren van administratieve taken én beschik jij over goede communicatie vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer dus vandaag nog en maak kans op deze baan.

 

Wat ga jij doen?
Als technisch administratief medewerker ben jij zowel een administratieve- als communicatieve duizendpoot. In deze brede en uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het beheer van de (digitale) logboeken. Het gaat hierbij om alle brandmeld- en/ of ontruimingsalarminstallaties. Je zult hierbij de documentatie en rapportages beoordelen, certificeren en registreren. Daarnaast beheer je het digitaal systeem, wat inhoudt dat je handleidingen schrijft, systeemwijzigingen uitvoert, klantencontracten opstelt en veelvuldig contact hebt met klanten. Hierbij is het van belang dat je goed kunt schakelen tussen verschillende communicatiemethoden.

Wie ben jij?
Je hebt enige jaren ervaring als werkvoorbereider of hoofdmonteur, bij voorkeur in de technische beveiligingsbranche. Daarnaast heb je affiniteit met brandveiligheid en beschik je over een afgeronde MBO4 opleiding, aangevuld met PDB (projecteringsdeskundige Brandmeldsystemen). PDOAI (projecteringsdeskundige ontruimings en alarm installaties) is een pré. Je beschikt over ruime kennis van regelgeving omtrent brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Verder heb je ervaring met Syntess atrium, Microsoft Office en CAD-tekenen is een pré. Tot slot ben je accuraat, stressbestendig en communicatief vaardig, zowel in woorden als geschrift.

Wat biedt de werkgever jou?
Je gaat aan de slag bij een professioneel bedrijf dat is gevestigd in Zuid-Holland. Het bedrijf houdt zich bezig met beveiliging en telecom en is actief in de sector techniek. Je kunt rekenen op een uitdagende en veelzijdige functie waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Er wordt waarde gehecht aan eigen inbreng en er zijn korte communicatielijnen. Tot slot wordt jou een baangarantie gegeven voor minimaal 12 maanden en kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij dé kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Author


Avatar