Automotive, Vacatures Young UP

Aan de slag als Technisch Specialist?

Ben jij gek op auto’s? En heb jij je opleiding Autotechniek afgerond? Dan kennen wij een mooi familiebedrijf dat jou ontzettend graag binnenhaalt. Voor hen zoeken wij namelijk naar een Technisch Autospecialist. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent dagelijks bezig met diagnosticeren en oplossen van storingen aan (elektrische) auto’s. Dit betekent dat jij de schakel bent tussen de klant en bedrijf. Jij controleert de auto’s. Jij stelt diagnoses vast. En jij overtuigt klanten van de noodzaak van de werkzaamheden die verricht moeten worden.

Waar zoeken wij naar?
Jij hebt je opleiding Autotechniek of Technisch Autospecialist (niveau 4) afgerond. Heb jij ook nog eens werkervaring opgedaan? Dan is dit heel mooi meegenomen. Maar wij zoeken eigenlijk vooral iemand met een échte passie voor autotechniek. En iemand die zich elke dag met volop enthousiasme en energie inzet voor de klanten. Jij wilt het maximale uit elke dag halen.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een plek waar jij je volop kan blijven ontwikkelen. Dit betekent dus goede ondersteuning, veel eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Verder ga jij aan de slag in een professionele werkomgeving met veel leuke collega’s en kansen om je groei zelf vorm te geven. Daarnaast ontvang je natuurlijk een goed en passend salaris op basis van jouw ervaring.

Heb jij dus een passie voor autotechniek? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar