Logistiek, Vacatures Young UP

Werken in een (technisch) magazijn?

Heb jij al eerder gewerkt in een magazijn? Vond je dit leuk? Was je er ook goed in? En zoek jij nu naar een nieuwe uitdaging? Dan heb je die gevonden. Want voor een écht Rotterdams bedrijf in de haven zoeken wij naar een Magazijnmedewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de uitgifte en aanname van goederen, tools en materialen in het magazijn. Ook zorg jij ervoor dat alles wat binnen komt en vertrekt geregistreerd wordt in het Exxon systeem. Verder regel jij de keuringen, sta jij de medewerkers klantvriendelijk te wordt en zorg jij voor een schone, maar vooral ook veilige werkplek.

Waar zoeken wij naar?
Voor deze functie gaat de voorkeur uit naar een kandidaat met affiniteit óf ervaring met techniek. Het gaat namelijk om een technisch magazijn. Ook helpt het als jij ervaring hebt opgedaan met administratieve werkzaamheden en/of processen.

Verder is het van belang dat jij in het bezit bent van een hef- en/of reachtruckcertificaat en een VCA certificaat. Daarnaast spreek jij goed Nederlands en ben jij in het bezit van eigen vervoer. De werklocatie is namelijk niet goed bereikbaar met het openbaar verder. Als laatst is het een pre als jij Engels spreekt, in het bezit bent van een VVL certificaat en/of basiskennis hebt van IT systemen zoals bijvoorbeeld SAP.

Wat biedt de werkgever jou?
Een baan met veel zelfstandigheid en waar geen enkele dag hetzelfde is. Ook werk jij hier met mensen met allerlei soorten landen. Verder kan jij rekenen op een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden (o.a. een passende reiskostenvergoeding).

Ben jij dus de zelfstandige kandidaat met interesse in techniek die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar