Vacatures

Aan de slag als Technisch Medewerker Waterbehandeling?

 

Heb jij een technische achtergrond? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar een (parttime) Technisch Medewerker die zich graag in de waterbehandeling wilt ontwikkelen. Klinkt dit als een toffe uitdaging? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Technisch Medewerker zorg jij ervoor dat de gebouwen, installaties en apparatuur in goede staat zijn. Dit houdt in dat jij regelmatig controles uitvoert, periodiek onderhoud en reparaties uitvoer. In deze functie krijg jij daarnaast de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Zo krijg jij de mogelijkheid om één of meerdere cursussen waterbehandeling te volgen. Hierdoor ben jij breder inzetbaar voor de werkgever.

Wie ben jij?
Voor de functie is het verder belangrijk dat jij om te beginnen belangrijk dat jij flexibel bent. Zo zijn er storingsdiensten en verwacht de werkgever dat jij hier regelmatig beschikbaar voor bent. Verder is het van belang dat jij beschikt over een technische achtergrond en dat jij zelfstandig kunt werken.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag in een sportieve werkomgeving bij een werkgever die het belangrijk vindt dat jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ook kan jij rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Verder gaat het hier om een functie voor 15 tot 20 uur per week. De voorkeur gaat hierbij uit naar ochtenddiensten op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Ben jij dus op zoek naar een baan met veel afwisseling waarin jij jezelf ook nog eens kan ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar