Vacatures

Pak je kans als Technisch Medewerker

Ben jij een harde werker? En wil jij graag aan de slag in de techniek? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor één van onze partners zoeken wij een Technisch Medewerker voor de regio Alphen aan den Rijn. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag met het assembleren en in elkaar zetten van systeem- en glaswanden, het bedienen van CNC gestuurde machines en het verlijmen en in elkaar zetten van aluminium puien. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. En geen enkele dag is hetzelfde. Jij werkt dagelijks mee aan prachtige kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij hebt een technische opleiding gevolgd. Of jij hebt enige affiniteit met techniek. Heb jij ervaring met technisch werk? Dan is dit mooi meegenomen. Maar wij staan ook open voor kandidaten die zich willen ontwikkelen in de techniek. Jij bent vooral iemand die kansen ziet. En jij houdt van een uitdaging. Wat ook erg belangrijk is, is dat jij nauwkeurig werkt. En dat jij goed communiceert met je collega’s. Verdere ben jij stressbestendig, proactief en flexibel.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat via onze partner aan de slag bij de opdrachtgever. Zij zetten jou op nummer één. En zorgen ervoor dat jij je volledig kan richten op jouw werk. Ook blijven wij betrokken. En staan wij voor je klaar wanneer jij ons nodig hebt. Verder ga je aan de slag bij een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dat jou een échte kans geeft om je te ontwikkelen in de techniek. En natuurlijk kan jij rekenen op een goed salaris.

Wil jij dus aan de slag in de techniek? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar