Logistiek, Vacatures Young UP

Aan de slag in het Warehouse?

Zoek jij naar een toffe baan in de Logistiek? En werk jij het liefst bij een bedrijf dat volop aan het groeien is. Dan heb je geluk. Want voor een bedrijf uit de Drechtsteden zoeken wij naar een Warehouse Medewerker. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij verwerkt inkomende en uitgaande zendingen en zet deze klaar op locatie en in de vrachtwagen. Hiervoor werk jij met een palletwagen en/of heftruck. Voor de juiste administratieve afhandeling van de inkomende en uitgaande zendingen werk jij met een barcode scanner. Verder houd jij je werkomgeving netjes, schoon, maar vooral ook veilig. En denk jij graag mee over wat er beter kan.

Waar zoeken wij naar?
Voor de functie zoeken wij naar kandidaten die al een aantal jaar werkervaring hebben met het laden en lossen van vrachtwagen, zowel met pallets als stukgoederen. Verder heb jij een heftruckcertificaat, een VCA certificaat óf ben jij bereid om deze te behalen.

Wij zoeken naar fysiek sterke, betrouwbare en stressbestendige kandidaten die netjes en goed onder druk werken. Jij werkt flink door. En probeert altijd om fouten te voorkomen. Verder werk jij zowel goed samen als zelfstandig en ben jij flexibel. De functie brengt namelijk met zich mee dat jij, wanneer dit nodig is, extra uren komt werken. Als laatst spreek jij de Nederlandse taal voldoende tot goed.

Wat biedt de werkgever jou?
Dit bedrijf biedt jou de kans om te groeien en ontwikkelen. Hiervoor bieden zij je bijvoorbeeld regelmatig opleidingen en cursussen. Verder kom je te werken in een leuk team met een gezellige sfeer. En werk jij met en voor prachtige klanten. Ook kan jij rekenen een salaris tussen de 2250 en 2900 euro, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij dus op zoek naar een toffe werkgever waar jij al snel aan de slag kan? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar