Logistiek, Vacatures

Parttime werken in de Logistiek?

Zoek jij naar een toffe parttime waar je letterlijk geen moment stil zit? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want voor een internationale logistieke dienstverlener van Nederland zoeken wij naar een Warehouse Operator voor 4 uur per dag op doordeweekse dagen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor werkzaamheden met betrekking tot de fysieke én administratieve afhandeling van inkomende en uitgaande luchtvracht en express zendingen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het aannemen en het laden en lossen van de goederen. Ook meet, weeg en label jij de goederen. En let jij zaken als slechte verpakkingen en schades.

Waar zoeken wij naar?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Verder ben jij vooral klant- en servicegericht. Dit houdt in dat jij gedreven ben om de beste klantervaring te bieden. Jij kan dus goed samenwerken en kan goed communiceren met anderen. Ook ben jij flexibel. De functies ia namelijk van maandag tot vrijdag van 15:30 tot 19:30 uur. Als laatst ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat. Of ben jij bereid om deze te behalen op kosten van de werkgever.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij komt te werken bij een bedrijf dat weliswaar groot is, maar veel waarde hecht aan een open bedrijfscultuur met een collegiale werksfeer. Als familiebedrijf vinden zij het belangrijk dat het personeel zich goed voelt. En bieden zij hun medewerkers veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groep. Verder ontvang jij natuurlijk een passend salaris, maar een flexibel budget, 26 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, extra gezondheidsdagen, een bonusregeling, goede begeleiding en veel opleidingsmogelijkheden.

Word jij dus enthousiast van deze functie? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar