Vacatures 2018

Aan de slag in de zorg als Fysieke Zorgbegeleider?

Beschik jij over een zorgzaam karakter en een goede conditie? Én ben jij op zoek naar een avontuurlijke en stoere baan waarbij je mag werken voor en met mensen? Dan ben jij de Fysieke Zorgbegeleider waar wij naar op zoek zijn.


Fysieke Zorgbegeleiders zijn beschermers. Zij bieden door hun natuurlijk overwicht, daadkrachtig karakter en inzicht, rust en veiligheid in de zorg. Dankzij jouw inbreng hebben de mensen een fijne dag en een glimlach op hun gezicht. 


Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Als Fysiek Zorgbegeleider ben jij dan onder andere verantwoordelijk voor het assisteren bij het toepassen van middelen en maatregelen. Jij draagt zorg voor de veiligheid van personeel en cliënten EN het creëren van een sfeer van veiligheid, duidelijkheid en vertrouwen. Daarnaast begeleid jij cliënten met een psychiatrisch toestandsbeeld binnen een klinische setting en/of begeleid jij bewoners met een verstandelijke handicap binnen de betreffende woonvorm. Ook begeleid jij cliënten bij hun dagelijkse bezigheden. Dit doe jij altijd onder supervisie van een verpleegkundige.

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar kandidaten met het juiste karakter. Niet jouw cv, maar voor je hart, persoonlijke inzet en loyaliteit telt. Als teamspeler ben jij sociaal en beschermend ingesteld. Dit betekent dat jij je goed kan inleven in anderen en vooral ook respect hebt voor anderen. Daarnaast beschik jij over een flexibele werkinstelling. Jij bent dus bereid om regelmatige diensten te draaien (inclusief weekenden en feestdagen). Ook beschik jij over een goede lichamelijke conditie, een goede beheersing van de Nederlandse taal én ben jij in het bezit van een rijbewijs.


Wat word je aangeboden?
Jij gaat aan de slag binnen een uitdagende functie op verschillende locaties in Nederland. Moet jij werken op afstand? Dan kan hiervoor een auto beschikbaar worden gesteld. Ook wordt jij regelmatig getraind op een humane wijze agressie en/of escalaties te voorkomen. Jouw groei en ontwikkeling staan voorop.


Ben jij dus op zoek naar een sociale baan waarin geen enkele dag hetzelfde is? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaand formulier met jouw cv en motivatie.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar