Vacatures

Werken als Werkvoorbereider Brandmeldinstallaties?

Heb jij enige ervaring als werkvoorbereider en affiniteit met brandveiligheid? Beschik jij daarnaast over een nauwkeurige, stressbestendige werkhouding én ben jij communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dus vandaag nog en maak kans op deze baan.

Wat ga jij doen?
Als werkvoorbereider brandmeldinstallaties heb je een ondersteunende rol bij de planning van projecten, evenals bij het voorbereiden en bestellen van benodigde materialen. Dit houdt in dat je zowel technische als administratieve werkzaamheden verricht. Zo stel je blokschema’s en functiematrices op aan de hand van pve’s. Je beoordeelt ingediende rapportages en zorgt voor een correcte afhandeling. Daarnaast stel je zelf projectrapportages op t.b.v. de projecteringsdeskundige. Verder onderhoud je intensieve contacten met opdrachtgevers en collega’s over de stand van de uitvoerende zaken.


Wie ben jij?
Jij beschikt over een afgeronde MBO (niveau 4) opleiding. Verder heb jij ervaring als werkvoorbereider bij voorkeur in de technische beveiligingsbranche, én heb je affiniteit met brandveiligheid. Het is een pré als je ervaring hebt met Syntess atrium, Microsoft Office en CAD-tekenen. Het is ook een pré als je kennis hebt van de regelgeving omtrent brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Daarnaast ben je communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift en beschik je over een accurate, planmatige en stressbestendige werkhouding.

Wat biedt de werkgever jou?
Je gaat aan de slag bij de Business Unit Brandmeldinstallaties van een professioneel bedrijf in Zuid Holland. Dit betreft een veelzijdige functie waarbij veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn korte communicatielijnen en veel mogelijkheden voor eigen inbreng. Tot slot kun je rekenen op een salaris dat is afgestemd op de functie, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een kans op een vaste aanstelling.

Ben jij dus op zoek naar een toffe technische baan bij een aantrekkelijke werkgever? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar