Vacatures 2018

Wil jij aan de slag als Werkvoorbereider?

Beschik jij over een goed organisatorisch vermogen en technisch inzicht? Dan hebben wij misschien een mooie kans voor jou. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste werkvoorbereiders die willen starten met een leuke nieuwe uitdaging.

 

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van een groot (bouw)project en het opzetten en uitvoeren van de projectadministratie. . Dat betekent dat jij onder andere offertes aanvraagt, ontwerpgegevens vastlegt en planningen opstelt. Ook ben jij verantwoordelijk voor het verstrekken van opdrachten aan onderaannemers en bewaak jij de kwaliteit en kosten.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Jij beschikt over een goed organisatorisch vermogen, technisch inzicht en bent stressbestendig ingesteld. Daarnaast heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan, ben jij communicatie vaardig en ben je een positieve teamspeler. Ook ben jij klantvriendelijk, maar weet je vooral ook goed met klanten om te gaan.

Wat zijn de functie-eisen?

Jij hebt een (technische) HBO opleiding afgerond en wilt aan de slag in de bouw. Daarnaast ben jij fulltime (40 uur) beschikbaar. Beschik jij over ervaring als werkvoorbereider? Dan is dat een absolute pre. Heb jij deze niet? Dan horen wij graag waarom jij denkt de kandidaat te zijn die wij zoeken.

 

Wat krijg jij van ons?

Jij ontvangt een contract voor bepaalde tijd. Doe jij het goed? Dan maak jij kans op een vaste baan bij de opdrachtgever. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om (extra) opleidingen en cursussen te volgen.

 

Wil jij dus aan de slag als werkvoorbereider en deze kans pakken? Stuur ons dan jouw motivatie en cv via onderstaand formulier. Heb je daarnaast vragen en/of opmerkingen? Dan kan je contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar