Maatschappelijke Zorg, Vacatures Young UP

Talentvolle Wijkteam Begeleiders gezocht

Ben jij op zoek naar een baan waar jij zorgbehoevende mensen mag helpen? Dan kennen wij een werkgever die jou graag ontmoet. Zij begeleiden hun cliënten naar een zelfstandig leven. En zij zijn op zoek naar Wijkteam Begeleiders die hierbij komen helpen. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij biedt hulp, ondersteuning en advies aan bewoners in de wijk. Zij hebben ondersteuning nodig op het gebied van bijvoorbeeld wonen, financiën, gezondheid, relaties, privé en/of werk. Jij helpt hen met het verlichten van hun persoonlijke problemen en moeilijkheden. Hiervoor stel jij zorgplannen op. En jij rapporteer je werkzaamheden om de voortgang te bewaken.

Waar zoeken wij naar?
Voor deze functie zoeken wij zowel naar starters als mensen met ervaring. Het is vooral belangrijk dat jij een hbo-diploma Social Work, of in een vergelijkbare richting, hebt. Hierdoor heb jij een SKJ-registratie. Of kan jij deze dus aanvragen. Verder houd jij je hoofd koel tijdens bijvoorbeeld crisissituaties. En behoud jij op deze momenten het overzicht. Jij blijft dus denken in oplossingen. En weet deze oplossingen ook uit te voeren. Jij bent daadkrachtig en een echte doorzetter.

Wat biedt de werkgever jou?
Voor jouw inzet word jij meer dan goed beloond volgens het CAO Gehandicaptenzorg. Maar ook ga jij aan de slag binnen een divers team waarin iedereen oprecht voor elkaar klaar staan. Verder word jij constant uitgedaagd in deze veelzijdige baan. En biedt de werkgever jou voldoende ruimte om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar jij het verschil kan maken voor mensen? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar