Vacatures

Scoor een sportieve baan als Zwemonderwijzer

Ben jij op zoek naar een sportieve baan? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Voor één van onze partners zijn wij namelijk op zoek naar Zwemonderwijzers. Wij zijn zowel op zoek naar gediplomeerde zwemonderwijzers als sportievelingen die zich binnen dit vakgebied willen ontwikkelen. Klinkt dit als een uitdaging die bij jou past? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als zwemonderwijzer(es) ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van zwemlessen en het toezicht houden tijdens de zwemactiviteiten. Jij zorgt voor een veilige en positieve zwemomgeving en bent een aanspreekpunt voor alle gasten. Ook geef jij uitvoering aan of assisteert jij bij de commerciële (zwem)activiteiten en draag jij bij aan een schoon en kwalitatief hoogwaardig zwembad.

Wie ben jij?
Om te beginnen ben jij gastvrij, vriendelijk en klantgericht ingesteld. Voor jou betekend dit dat het voor jou gemakkelijk is om de gasten te enthousiasmeren en tevreden te stellen. Ook ben jij communicatief vaardig en beschik jij over goede didactische vaardigheden. Bovenal vind jij het ook écht leuk om de gasten telkens weer iets nieuws te leren. Verder is het belangrijk dat jij flexibel ingesteld bent en heb jij geen problemen met weken in de avonden en weekenden.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze werkgever zijn wij op zoek naar zowel gediplomeerde zwemonderwijzers als sportievelingen die zich binnen dit vakgebied willen ontwikkelen. Dit betekent dat dit bedrijf jou ook graag de kans biedt om jou te ontwikkelen tot een gediplomeerd zwemonderwijzer. Uiteraard is het wel van belang dat jij al beschikt over je zwemdiploma’s en dat jij het ook echt leuk vindt om met mensen te (samen)werken.

Ben jij dus een oplettende enthousiasteling die zich als een vis in het water voelt? Solliciteer dus vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Neem dan gewoon even contact met ons op via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar