Facilitair, Horeca, Vacatures

Scoor een vette baan op Schiphol

Hou jij van gezellige mensen? En vind je het vooral ook leuk om mensen te laten glimlachen? Dan past werken op Schiphol goed bij jou. En dat komt goed uit. Want wij zoeken naar toffe kandidaten voor verschillende functies. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Werken in de horeca? In de kiosk? Als kok? Als leidinggevende? Of werken in de schoonmaak? Het is allemaal mogelijk. Voor welke baan jij ook gaat. Jij zorgt ervoor dat de reizigers het zoveel mogelijk naar hun zin hebben. Jij doet dan ook altijd meer dan je best om je gasten van een geweldige ervaring te voorzien. Vanaf het moment dat zij binnenkomen tot het moment dat zij weer vertrekken.

Waar zoeken wij naar?
Gastvrij. Sociaal. Verantwoordelijk. En flexibel. Dat zijn de basiskwaliteiten waar wij naar zoeken. Ook is het erg handig als jij niet snel onder de indruk bent van een drukke omgeving. Verder is ervaring welkom, maar niet verplicht. Wij behandelen namelijk elke sollicitatie apart. En kijken goed naar welke baan het beste bij je past. Ook kan jij écht de ruimte krijgen om te ontwikkelen.

Wat bieden wij je als werkgever?
Om te beginnen allemaal mooie werkplekken waar jij een goed salaris verdient, maar waar jij ook veel sociale contacten opdoet. Verder kan jij bepalen wanneer en waar jij wilt werken. Ook ondersteunen wij je graag in je verdere ontwikkeling. Hier bieden zowel wij als de werkgever verschillende training en coaching sessies voor aan. Jij staat bij ons dus geen moment stil.

Ben jij dus op zoek naar een flexibele baan die telkens weer een glimlach op je gezicht tovert? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar