Vacatures

Op zoek naar een baan in de Techniek?

Ben jij gemotiveerd? Ben jij een harde werker? En wil jij graag aan de slag in de techniek? Dan heb jij geluk. Want wij bieden op dit moment meerdere technische banen aan? Wil jij dus snel aan de slag? Solliciteer dan vandaag nog.

Leerling Service Technicus
Jij gaat aan de slag met het meten, valideren en optimaliseren van gebouwen en gebouwinstallaties. Dit doe jij voor een groot deel in de buitendienst. Jij werkt op verschillende locaties voor allerlei opdrachtgevers. Naast je werkzaamheden in de buitendienst werk jij ook op kantoor. En rapporteer jij je werkzaamheden naar de opdrachtgevers.

Functie-eisen
Jij beschikt minimaal over een MBO niveau 4 werk- en denkniveau. Heb jij een technische opleiding gevolgd? Dan is dit een pré. Het is echter vooral belangrijk dat jij je wil ontwikkelen in de klimaatbeheersingssystemen. Ook ben jij bereid om te reizen voor je werk. En ben jij flexibel inzetbaar bij (mogelijk) wisselende werktijden.

Ontstopper Riolering
In dit tijdelijke project bestaan jouw werkzaamheden uit het ontstoppen van rioleringen bij particulieren en bedrijven. Jij gaat samen met een collega op pad met een bus vol gereedschap. En jullie houden je bezig met hogedruk afvoer- en rioolreiniging, reukopsporing met camera en tracer, het inspecteren van riolen/afvoeren, en het reinigen van dakgoten, huisaansluitingen en hemelwaterafvoer.

Functie-eisen
Jij bent op zoek naar een tijdelijke klus waar jij lekker hard kan werken. Jouw gemotiveerde en positieve instelling is voor deze functie dus het allerbelangrijkst. Ook weet jij goed met je collega’s en klanten te communiceren. Verder beschik jij over een rijbewijs en een VCA. Heb jij ook nog eens een technische achtergrond? Dan is dit mooi meegenomen.

Technisch Medewerker
Jij gaat dagelijks aan de slag met het assembleren en in elkaar zetten van systeem- en glaswanden. Dit doe jij door het bedienen van CNC gestuurde machines en door het verlijmen en in elkaar zetten van aluminium puien. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. En geen enkele dag is dan ook hetzelfde.

Functie-eisen
Jij hebt een technische opleiding gevolgd óf jij hebt enige affiniteit met techniek. Jij bent vooral iemand die kansen ziet. En jij houdt van een uitdaging. Is dit het geval? Dan is dit dé functie om jezelf en je (nieuwe) kwaliteiten te ontwikkelen. Ook is het belangrijk dat jij nauwkeurig werkt en dat jij goed communiceert met je collega’s. Jij houdt van een goede samenwerking. Verder ben jij stressbestendig, proactief enthousiast en vooral ook flexibel.

Ben jij dus gemotiveerd én wil jij snel aan de slag in de techniek? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar