Facilitair, Vacatures Young UP

Start en ontwikkel je verder als Hovenier

Werk jij graag in de buitenlucht? Heb jij groene vingers? En wil jij je ontwikkelen in de groenvoorziening? Start dan binnenkort als Hovenier bij één van onze opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag in de tuinen van particulieren, bedrijven en in openbare ruimtes. Hier voer jij verschillende werkzaamheden uit zoals het snoeien van planten, bomen en struiken. Ook kan het voorkomen dat jij tegels en schuttingen verwijdert óf plaatst. Jij zorgt er vooral voor dat de tuinen er fantastisch uit komen te zien.

Wat ga jij doen?
Heb jij ervaring in het groen als Hovenier of bijvoorbeeld als Medewerker Groenvoorziening? Dan is dit mooi meegenomen. Maar ervaring is zeker niet verplicht. Wil jij het vak dus werkend leren? Ook dan ben jij erg welkom. Het is wel belangrijk dat jij leergierig bent. En dat jij jezelf elke dag wilt verbeteren en ontwikkelen. Verder werk jij graag hard. Werken als Hovenier is namelijk geen lichte klus. Jij steekt dus graag je handen uit de mouwen. Jij bent een echte aanpakker.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een baan met toekomst. Ook krijg jij de échte kans om dit vak te leren. En om verschillende certificaten te halen. Verder kan jij rekenen op een goede en vooral ook geduldige begeleiding. En start jij met een salaris tussen de 1900 en 2400 euro. Laat jij zien dat jij het vak beheerst? Dan zijn er natuurlijk mogelijkheden om meer te verdienen.

Wil jij je groene vingers dus verder ontwikkelen? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar