Vacatures

Aan de slag als Pedagogisch Medewerker Kinderopvang?

Heb jij een passie voor kinderen? Ben jij zorgzaam én op zoek naar een leuke uitdaging binnen de kinderopvang of buitenschoolse opvang? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van onze partners zijn wij namelijk op zoek naar een Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang. Beschik jij dus over de juiste papieren en ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan. Solliciteer dan vandaag nog en maak kans op deze baan.

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van de kinderen op jouw eigen groep. Er is sprake van een vaste dagindeling, waarin er veel aandacht is voor beweging, uitdagend spel en gezellige eet- en drinkmomenten. Je zorgt ervoor dat je je aandacht gelijk verdeeld over elk individueel kind. Je draagt zorg voor de voeding, verschoont het kind en bovendien vergeet je niet dat er ook een middagdutje moet worden gedaan.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste, zorgzame pedagogisch medewerker die een passie heeft voor het werken met kinderen. Daarnaast heb je een goed oog voor het groepsproces en herken je signalen van elk kind. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Ook ben je in het bezit van een diploma waarmee je mag werken binnen de kinderopvang/buitenschoolse opvang en ben je bereid tot het halen van een geldig EHBO certificaat.

Wat zijn de functie-eisen?
We zoeken voor deze functie vooral naar kandidaten die in Rotterdam wonen of in de directe omgeving van Rotterdam. Verder kom jij alleen in aanmerking voor deze functie als beschikt over één of meerdere van de volgende diploma’s, namelijk: Pedagogisch medewerker kinderopvang (mbo niveau 3), Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo niveau 4), Sociaal Pedagogisch Werker (mbo niveau 3 óf 4), Onderwijsassistent (mbo niveau 4), Pedagogiek (hbo) of PABO (hbo). Ook is het van belang dat jij minimaal 20 uur per week beschikbaar bent.

Wat krijg jij van de werkgever?
Deze werkgever heeft veel aandacht voor jouw eigen professionele ontwikkeling en is bereid om te investeren in jou. Je krijgt dus ook de mogelijkheid om je te ontplooien en extra taken op te pakken. Het salaris is conform CAO Kinderopvang, schaal 6 variërend tussen € 1943,- en € 2652,- per maand op basis van een fulltime (36-uur) dienstverband. Bovendien krijg je zekerheid met een contract voor bepaalde tijd met vaste uren en uiteraard uitzicht op een vast dienstverband. Heb je zelf kinderen? Dan krijg je ook nog een mooie kortingsregeling voor kinderopvang bij je eigen werkgever. Je reiskosten worden volledig vergoed en ook komt deze werkgever tegemoet in de zorgkosten.

Ben jij dus op zoek naar een fijne werkplek bij een moderne kinderopvang organisatie én herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb jij verder nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar