Succes met je Toekomst

Start vandaag nog met netwerken

Heb jij het gevoel dat jij de keus voor een nieuwe opleiding of baan alleen moet maken? Of dat je dit echt zelf moet ontdekken? Dat hoeft niet zo te zijn. Want er zijn altijd mensen die je hier graag bij willen helpen. En hoe meer mensen je kent, hoe meer mensen je kunnen helpen.

Daarom raad ik je aan om vandaag nog te starten met netwerken en dit ook te blijven doen. Lijkt dit je een goed idee? Dan help ik je hier graag bij met twee (nieuwe) video’s.

In deze eerste video staan we stil bij wat netwerken nu precies is en wat hier de voordelen van zijn. Klik dus snel op de playbutton hieronder om hier meer over te ontdekken.

Heb jij de video bekeken? Dan hebben nog een aantal mooie tips voor je. En met deze tips kan jij direct starten. Klik dus snel op de playbutton hieronder om de 2e video te bekijken.

Wil je beginnen met netwerken? Laten we dan klein beginnen. Dit kun je doen door een lijstje te maken van de mensen die jij kent. Is dit gelukt? Kies dan een paar personen waarvan jij ‘denkt’ dat ze je kunnen helpen. Ga hierna met hen in gesprek over jouw vervolgkeuze. Heb je de smaak te pakken? Maak dan ook direct je LinkedIn-profiel aan of werk dit bij als je dit al hebt.

Kom je er niet uit? Heb jij vragen? Is er iets niet duidelijk? Of ben je op zoek naar nóg meer tips? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij helpen je graag verder.

Author


Avatar