Industrie, Vacatures, Veiligheid

Heb jij een sterk gevoel voor veiligheid?

Ben jij verantwoordelijk en werk je graag op verschillende plekken? En ben jij in het bezit van een rijbewijs? Start dan binnenkort als Verkeersregelaar. Want voor één van de grootste opdrachtgevers in deze branche zoeken wij Verkeersregelaars, zowel met als zonder ervaring. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Verkeersregelaar ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van het verkeer op onduidelijke verkeerssituaties, evenementen of wegwerkzaamheden . Jij zorgt ervoor dat iedereen veilig kan deelnemen aan het verkeer en voor een goede doorstroming van het verkeer. Ook sta jij alle weggebruikers duidelijk en vriendelijk te woord.

Wie ben jij?
Als eerst ben jij in het bezit van je rijbewijs. Heb je ook nog eens eigen vervoer? Dan is dit mooi meegenomen? Zo niet? Dan kan dit voor je geregeld worden. Verder is het vooral belangrijk dat jij flexibel als het gaat om je werktijden en de locaties waar je kan werken. Ook ben jij verantwoordelijk bent en spreek je de Nederlandse taal voldoende tot goed.

Heb jij al ervaring én ben jij in het bezit van je VCA en Aanstellingspas. Dan is dit zeker een pluspunt en kan je al snel aan de slag. Heb jij nog geen ervaring? Dan krijg jij hier de mogelijkheid om je papieren te halen zodat jij hierna aan de slag kan.

Wat biedt de werkgever je?
Om te beginnen een baan waar geen enkele dag hetzelfde is met veel vrijheid en flexibiliteit. Want je kunt zowel in de (vroege) ochtend als in de avond werken. Voor jouw inzet ontvang je een salaris dat aansluit bij jouw achtergrond en ervaring. Heb jij nog geen ervaring? Dan kan je worden opgeleid en je aanstellingspas behalen.

Ben jij de flexibele en betrouwbare kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar