Industrie, Vacatures Inactief, Veiligheid

Een sterk gevoel voor veiligheid?

Zoek jij een baan met verantwoordelijkheid? En heb jij geen problemen met wisselende werktijden? Dan kennen wij een bedrijf dat jou goed kan gebruiken. Zij zoeken namelijk naar Verkeersregelaar in verschillende delen van Nederland. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Als Verkeersregelaar werk jij op verschillende locaties en zie jij veel van Nederland. Werk jij liever op een vaste locatie? Dan is dit ook mogelijk. Waar jij ook werkt ben jij verantwoordelijk voor de verkeersveiligheid. Jij zorgt voor een goede en veilige doorstroming van het verkeer bij verkeerssituaties, evenementen of wegwerkzaamheden. Het werk is vaak overdag, maar ook nachtwerk en soms werken in het weekend hoort erbij. Eigenlijk is geen week hetzelfde.

Waar zoeken wij naar?
Ervaring is welkom, maar zeker niet verplicht. Jij bent vooral flexibel inzetbaar en werkt graag buiten. Hier ga jij goed met mensen of moeilijke situaties om. Jij hebt een goed verantwoordelijkheids- en veiligheidsgevoel. En ook is het belangrijk dat jij een rijbewijs hebt en het liefst eigen vervoer. Heb jij geen eigen vervoer? Dan kunnen wij dit voor je regelen. Daarnaast ben jij in het bezit van een VCA en ben jij opgeleid als verkeersregelaar. Of ben jij bereid om voor beiden een cursus/opleiding te volgen. En spreek jij de Nederlandse taal voldoende tot goed.

Wat biedt de werkgever je?
Een baan waar jij snel kan starten. Jij gaat aan de slag via een vast contactpersoon bij wie jij constant terecht kan voor jouw vragen en opmerkingen. Verder ontvang jij een eerlijk salaris op basis van jouw ervaring en enthousiasme. Doe jij het goed? Dan is er altijd meer werk, maar vooral ook een nóg beter salaris. Heb jij geen vervoer? Dan kan deze werkgever dus ook vervoer voor jou regelen.

Ben jij dus de verantwoordelijke en flexibele kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar