Agenda OUD

06/12: Verkoopleiders v/d Toekomst

Op woensdag 06 december organiseren wij een nieuwe Verkoopleiders van de Toekomst workshop. Tijdens deze workshop leer je hoe jij jezelf, jouw idee, project en/of onderneming kunt verkopen en maak je kennis met het sales vakgebied.


Verkoopleiders van de Toekomst

In 2010 zijn wij voor het eerst gestart met het Verkoopleiders van de Toekomst programma. Sindsdien hebben wij de commerciële trainingen voornamelijk verzorgd voor jongeren die meededen aan onze projecten en onze vrijwilligers en stagiaires. Omdat wij onlangs een aantal verzoeken hebben ontvangen voor een commerciële training, hebben wij besloten om weer eens een nieuwe workshop te verzorgen.


Iedereen kan leren verkopen

Verkopen is een vak op zich en veel mensen denken dat dit slechts voor professionals is weggelegd. Het tegendeel is echter waar. Verkopen is namelijk door vrijwel iedereen te leren. Tijdens Verkoopleiders van de Toekomst maak jij dan ook kennis met de basisprincipes van sales en ontvang jij leuke tips over hoe jij je verkoopvaardigheden (verder) in de praktijk kunt ontwikkelen.

 

Trainer

De workshop wordt verzorgd door Dwight Krolis. Hij is verantwoordelijk voor het commercieel beleid van Young UP en deelt tijdens de workshop graag zijn ervaring met jou.

 

Wat: Verkoopleiders v/d Toekomst

Waar: 7e etage van de Creative Factory

Wanneer: Woensdag 06 december 2017

Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam

Tijd: 18:30 tot en met 20:30 uur

 

Wil jij dus leren hoe jij jezelf, jouw idee, project en/of onderneming kunt verkopen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Zorg wel dat je er op tijd bent. Er zijn namelijk slechts 20 plekken beschikbaar.

 

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.

Author


Avatar