Academy

Ontwikkel je tot een Verkoopleider van de Toekomst

Denk jij te beschikken over verkooptalent? Wil jij dit in de praktijk ontwikkelen? Én wil jij hier uiteindelijk ook nog eens een toffe baan aan over houden. Meld je dan aan voor ons nieuwe praktijkprogramma, “Verkoopleiders van de Toekomst”. Hiermee gaan wij jou in een periode van 10 weken ontwikkelen tot een échte verkoper.

Wij geloven erin dat iedereen, die het écht wilt, kan (leren) verkopen. Om die reden gaan wij, in een periode van 10 weken, een groep talenten ondersteunen bij het ontwikkelen van hun verkoopvaardigheden. Tijdens onze bijeenkomsten laten wij jou kennis maken met verschillende onderdelen van het verkoopproces zoals het generen van leads, koude (telefonische) acquisitie en het voeren van verkoopgesprekken. Vervolgens duik jij voor de volle 100% de praktijk in en ga jij dus ook écht verkopen. Hierbij is het resultaat niet uitgangspunt, maar staat vooral jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Verder leren wij je niet alleen hoe je moet ‘verkopen’, maar vooral ook hoe je dit vanuit een zuivere en oprechte intentie doet. Verkopen gaat daarnaast om (leren) omgaan met weerstand. Wij leren je dus ook hoe jij hiermee kan omgaan.

 

Ben jij na afloop van het programma direct een doorgewinterde topverkoper? Natuurlijk niet. Wij kunnen je echter wel garanderen dat jij een stevige basis meekrijgt waarmee jij jouw loopbaan als verkoper kunt aftrappen. Wij ontwikkelen jou dus tot een échte Verkoopleider van de Toekomst.

Ook is het goed om te weten dat wij jou tijdens het programma óók in contact brengen met werkgevers die op zoek zijn naar verkooptalent. Ben jij dus ook op zoek naar een (nieuwe) commerciële baan? Dan helpen wij jou dus ook bij het scoren van een baan die bij je past.

Schuilt er in jou dus een toekomstig verkoper? Schrijf je dan snel in via onze website. Jij ontvangt dan direct een vragenlijst zodat wij meer over jou kunnen ontdekken. Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismaking om te kijken of het programma ook bij jou past. Geïnteresseerd? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want er zijn slechts een paar plekken beschikbaar.

Author


Avatar