Your address will show here +12 34 56 78
Voor Jongeren

 

  • Text Hover

 Young UP is er om jou te ondersteunen bij het vinden van je weg op de arbeidsmarkt. Wij helpen jongeren bij het maken van de juiste studiekeuze en het vinden van een passende baan. Daarnaast stimuleren we jong ondernemerschap. Dit doen wij aan de hand van projecten waarin ervaringsgericht leren en een persoonlijke aanpak centraal staan.

 

Wij zijn er voor jongeren van allerlei opleidingsniveaus en achtergronden. De afgelopen jaren hebben wij namelijk laten zien een bijdrage te kunnen leveren aan de (talent)ontwikkeling van verschillende type jongeren. Het enige wat wij van jou als deelnemer verwachten is dat je jezelf de moeite waard vindt om in te investeren én dat je ervoor open staat om nieuwe uitdagingen met ons aan te gaan. Samen gaan wij in de praktijk aan de slag en werken wij aan jouw toekomst.

Projecten

Jouw Opstelling Voor Succes

Jouw Opstelling Voor Succes helpt je om een baan of opleiding te scoren die bij jou past. Wij helpen jou onder andere bij het opstellen van een opvallend cv, het uitbreiden van je netwerk en het creëren van echte kansen. Ook krijg jij toegang tot de bedrijven, professionals en vacatures uit ons netwerk. Samen gaan wij op zoek naar jouw overwinning.

Jouw Weg Naar Werk

Jouw Weg Naar Werk geeft je start op de arbeidsmarkt een boost door inspirerende bijeenkomsten en een netwerkbijeenkomst met veel werkgevers. Ben jij een van de 25 jongeren die het volledige traject gaat volgen met jobcoaching en een top CV mét videopitch?

Social Media