Your address will show here +12 34 56 78
Voor Werkgevers

Bemiddeling

Voor goed personeel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk in contact met grote groepen werkzoekende talenten. En wij stellen hen graag aan u voor.

Op zoek naar meer informatie? Bekijk dan hieronder onze diensten.

Recruitment

Het juiste talent vinden voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan in contact met diverse talenten die graag bij u starten.

Uitzenden

Uitzenden met een sociaal hart. Daar staan wij voor. Wij hanteren flexibele arbeid als brug naar duurzame arbeidsperspectieven.

Branding

Wilt u zichtbaarder zijn voor én sneller gevonden worden door talent? Met onze doelgerichte campagnes ondersteunen wij u hier graag bij.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Wij zijn impactgedreven en verdienen op deze manier ons geld. Om impact te kunnen blijven maken is dit zelfs cruciaal.

Maken wij winst? Dan (her)investeren wij deze in het ondersteunen van meer talenten bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past. Een samenwerking met Young UP betekent dat u altijd investeert in de toekomst én ontwikkeling van nieuwe talenten.

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter