Your address will show here +12 34 56 78
Voor Werkgevers

Personeel gezocht?

Wij beschikken over een breed netwerk van bijzonder en divers talent. Deze talenten stellen wij graag aan u voor. Op deze pagina leest u meer over hoe wij u ondersteunen bij het vinden van talent dat goed past bij uw bedrijf.

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Campagnes

Wilt u zichtbaarder zijn voor én sneller gevonden worden door talent? Met onze doelgerichte campagnes ondersteunen wij u hier graag bij.

Recruitment

Het juiste talent vinden voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan in contact met diverse talenten die graag bij u starten.

Uitzenden

Uitzenden met een sociaal hart. Daar staan wij voor. Wij hanteren flexibele arbeid als brug naar duurzame arbeidsperspectieven.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Wij (her)investeren onze winst in het ondersteunen van nieuwe groepen hulpbehoevende jongeren en jongvolwassenen bij het veroveren én behouden van hun plek op de arbeidsmarkt.

Kiest u voor een samenwerking met Young UP? Dan kiest u altijd voor de ontwikkeling van nieuwe talenten. Samen investeren wij in de toekomst.

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter