Young Updates

Hoe waarborgen wij ons maatschappelijk hart?

Over wie wij zijn, wat wij doen, waar wij vandaan komen, wat onze resultaten zijn en welke ambities wij hebben kunnen wij flink wat verhalen vertellen. En dat gaan wij de komende tijd dan ook volop doen via onze online kanalen. In deze video meer over onze ontwikkeling als sociale onderneming én waarin wij ons onderscheiden.

De ontwikkeling van een maatschappelijke organisatie naar een (grotendeels) commerciële organisatie ons niet in de koude kleren gaan zitten. Wij zijn echter wel trots op de stappen die wij hebben gezet en de keuzes die wij hebben gemaakt. In deze video dus meer over deze ontwikkeling en hoe wij als sociale onderneming de markt van arbeidsbemiddeling en –communicatie zijn toegetreden.

Op zoek naar meer informatie over wat wij voor werkgevers kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze werkgevers pagina óf neem gewoon even contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze verhalen of het laatste nieuws? Schrijf je dan in onze voor onze nieuwsbrief. Of volg ons natuurlijk via Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn.

Author


Avatar