#ThrowBackThursdays

Wat had je dan Geslacht?! [#TBT #4]

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij ruim 33 projecten ontwikkeld en gelanceerd. De komende tijd plaatsen wij elke week een #ThrowbackThursday en kijken wij met jullie terug naar de mooiste momenten. Deze week gaan we terug naar vrijdag 27 april 2012, de dag dat wij de “Wat had je dan Geslacht?! talkshowserie aftrapten.

 

In 2012 hebben wij in totaal drie talkshows georganiseerd in de Rotterdamse Thalia Lounge. Hierin maakten wij gendergelijkheid bespreekbaar. De centrale boodschap van de talkshows was dat iedereen ongeacht geslacht, achtergrond of geaardheid het recht heeft om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Daarom gingen de bezoekers en de tafelgasten met elkaar in gesprek aan de hand van stellingen. Deze werden ingeleid door taaltovenaars zoals Rosa Ana, Sevdaliza, Lennart Pieters en Jermain Ferrier. 


De gesprekken werden geleidt door Daisy da Veiga en Manu van Kersbergen. Zij zorgden ervoor dat zowel de bezoekers als de tafelgasten Ruben Arnhem, Anouk Stuart, Rogier Elshout, Steven Lammering, Lies Roest, Beatris Rocha en Korrie Louwes hun verhaal konden delen. De talkshow werd afgesloten met een toffe act van Xcentriek en ook tijdens de borrel werd nog flink doorgepraat. Nieuwsgierig naar deze mooie avond? Bekijk dan snel het sfeerverslag van de allereerste “Wat had je dan Geslacht?!” talkshow.


Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Young UP? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal één keer per maand een bericht van ons en je kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven.

Author


Avatar