JWNW 2017

Buurtmannen/-vrouwen [vervuld]

Voor een werkgever uit ons netwerk zijn wij op zoek naar mensen die graag de buurtman of buurtvrouw van hun buurt willen worden. Wil jij dus na een (lange) periode zonder werk weer aan de slag én ben je bereid om trainingen te volgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

  

Wat ga je doen?

Als buurtman of buurtvrouw ben jij het centrale punt in je wijk. Je houd contact met kwetsbare personen en helpt hen bij het op de rit houden of krijgen van hun leven. Jij gaat regelmatig op bezoek en kan contact leggen met organisaties en hulpdiensten die deze personen kunnen helpen. In deze functie beheer jij je eigen agenda en neem jij veel initiatief.

 

Waar zijn we naar op zoek?
Deze functie is bedoeld als opstapfunctie voor mensen die een (lange) periode werkloos zijn geweest. Jij krijgt een tijdelijke aanstelling en veel ondersteuning bij de volgende stappen in je loopbaan. Naast een betaalde baan zijn er daarnaast volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen.

 

Wat wordt van je verwacht?

  • Jij bent zelfstandig en verantwoordelijk.  
  • Jij spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Jij kunt goed luisteren en vind het leuk om mensen te helpen 
  • Jij woont in (een wijk van) Rotterdam
  • Jij bent bereid om opleidingen en trainingen en wilt hier ook vrije tijd aan besteden
  • Jij maakt makkelijk contact met mensen en wilt graag aan de slag  

 

Wat wordt je aangeboden?

  • Jij krijgt een opstartfunctie aangeboden en veel begeleiding om de volgende stap in je loopbaan te maken.
  • Jij krijgt een betaalde baan én de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen trainingen.
  • Jij gaat aan de slag in een leuke en interessante functie bij jou in de buurt.

 

Vind jij het dus leuk om mensen te helpen en beschik je over een positieve en flexibele werkinstelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je dus geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

 

Op zoek naar meer informatie of heb je vragen over de vacature? Stuur dan even een berichtje naar info@young-up.nl of geef ons een belletje op 010-7670555.

 

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.

Author


Avatar