Vacatures 2018

Aan de slag in de ICT zonder (werk)ervaring?

Wij zijn op zoek naar jongeren die willen werken in de ICT. Hiervoor hoef jij geen ICT-achtergrond te hebben. Jij krijgt namelijk de kans om je te ontwikkelen tot een echte ICT-professional. Wil jij dus graag aan de slag in de ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Jij begint als trainee aan het programma. Dat betekent dat jij een intensief introductieprogramma volgt en daarna als servicemedewerker aan de slag gaat bij één van de nationale of internationale klanten. Hier sta jij voor de uitdaging om de ICT-afdeling draaiende te houden. Je verbetert systemen en lost problemen op. Naast je werk behaal je daarnaast verschillende certificaten om je ICT-vaardigheden te verbeteren.


Waar zijn we naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar jongeren die écht aan de slag willen in de ICT en kunnen uitleggen waar hun interesse voor ICT vandaan komt. Daarnaast vind jij het belangrijk dat de klant goed geholpen wordt en zet jij hier graag een extra stapje voor. Ook ben jij een echte doorzetter en vind je het leuk om het voortouw te nemen.


Verder beschik jij over minimaal een MBO (niveau 4) diploma of hebt je propedeuse behaald op het HBO. Daarnaast beschik je over maximaal 3 jaar werkervaring, heb je een rijbewijs (B) en ben je 40 uur per week beschikbaar. Ook beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.


Wat krijg jij allemaal?
Jij mag op kosten van de werkgever allerlei ICT certificaten halen. Sleep jij deze certificaten binnen? Dan kan je ook nog eens gebruik maken van een leuke bonusregeling. Ook heb je de mogelijkheid om een HBO of WO opleiding te volgen. Kies jij hiervoor? Dan krijg jij studiedagen zodat je de juiste tijd en aandacht kunt besteden aan je opleiding. Daarnaast krijg jij een fitnessabonnement, een smartphone van de zaak én een auto als jij langer dan een uur moet rijden. Als laatste ga jij aan de slag in een gezellig team met een fantastische sfeer. Zo worden regelmatig toffe sportevenementen en feestjes georganiseerd.


Ben jij er dus klaar voor om je ICT loopbaan af te trappen en bereid om hier keihard voor te werken? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaand formulier.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar