Maatschappelijke Zorg, Vacatures Inactief

Werken als Thuiszorg Begeleider?

Ben jij zorgzaam? En geloof dat jij jouw cliënten de beste zorg verdienen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Want voor een Rotterdamse zorgorganisatie zoeken wij naar een Thuiszorg Begeleider. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de huishoudelijke hulp en individuele begeleiding van cliënten. Jij gaat langs bij de cliënten. En jij motiveert en stimuleert hen bij administratieve taken. Ook ben jij het aanspreekpunt voor de zorg en begeleiding van je cliënten. En heb jij een regisserende rol naar externe partijen. Jij bewaakt hierbij niet alleen de kwaliteit. Maar jij toon vooral ook je betrokkenheid. Dit doe jij met persoonlijke aandacht en oprechte interesse.

Waar zoeken wij naar?
Jij hebt minimaal een mbo niveau 3 opleiding afgerond richting zorg en welzijn. Ervaring is welkom. Maar wij staan ook open voor talenten met een oprechte interesse om te groeien. Ook ben jij stressbestendig. In hectische situaties ben jij niet alleen kalm, maar weet jij vooral ook te relativeren en reflecteren. Verder ben jij flexibel, sociaal, weet jij je werk goed te organiseren en beschik jij over kennis van Microsoft Office. Als laatst beheers jij de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Spreek jij ook nog eens Turks of Marokkaans? Dan is dit helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever je?
Als eerst een dankbare functie met veel zelfstandigheid, afwisseling en de ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen. Verder krijg je een contract voor 16 tot 24 uur geboden. Maar heb je, in overleg, ook de mogelijkheid om meer uren te werken. Verder kan jij rekenen op een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling, interessante groei- en opleidingsmogelijkheden en een fijne werkomgeving waarin het belang van de cliënt voorop staat.

Ben jij dus de zorgzame en betrokken begeleider die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar