Your address will show here +12 34 56 78
Werkgevers

  • Text Hover
Sociaal uitzenden

Met sociaal uitzenden bieden wij u zowel een flexibele als duurzame oplossing in uw zoektocht naar goed personeel. Zo stellen wij onze talenten beschikbaar aan onze opdrachtgevers tegen een afgesproken uitzendtarief én periode. Gedurende deze periode voorzien wij onze talenten van on-the-job-coaching en gaan wij samen met u op zoek naar het perspectief voor een duurzame plaatsing.

Op zoek naar meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

  • Text Hover
Talent recruitment

Met talent recruitment vinden wij het juiste talent voor uw bedrijf. Wij staan namelijk in contact met grote groepen talent die niet kunnen wachten om uw team te versterken. Wij stellen u voor aan geschikte talenten en begeleiden de kennismaking. Hebben wij hét talent gevonden dat u zocht? Dan treedt deze direct bij u in dienst en betaalt u ons een fee voor de geleverde dienst.

Op zoek naar meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

  • Text Hover
Pay for value

 

Met pay for value krijgt u toegang tot ons netwerk van talent én geven wij u de gelegenheid om zelf te bepalen hoeveel onze talenten voor u waard zijn. Zo delen wij uw vacature met de talenten uit ons netwerk en solliciteren zij hier rechtstreeks op. Komt hier een match uit voort? Dan bepaalt u, na afloop van een nader te bepalen proefperiode, welk factuurbedrag wij u in rekening mogen brengen.

Op zoek naar meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

  • Text Hover
Vacature delen

Wilt u direct een vacature met ons delen? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om uw vacature te bespreken. Vanzelfsprekend is het aanmelden van uw vacature geheel vrijblijvend.

Op zoek naar meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

  • Text Hover
Tarieven

Vanaf het begin duidelijkheid geven over onze tarieven. Dat vinden wij belangrijk. Bent u dus nieuwsgierig naar onze tarieven? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie over de tarieven die verbonden zijn aan onze dienstverlening.

Bent u op zoek naar meer informatie over de manier waarop wij onze winst (her)investeren in onze maatschappelijke missie. Dan kunt u ook op deze pagina op het juiste adres.

  • Text Hover
Talent alerts

Bent u nieuwsgierig naar onze talenten en wilt u meer informatie over onze talenten ontvangen? Meldt u zich dan gratis aan voor onze talent alerts via onderstaande button. U ontvangt dan één keer per maand, uiteraard geheel vrijblijvend, de profielen van interessante talenten uit onze achterban.

Nieuwsgierig

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter