Young Updates

Toffe campagnes voor werkgevers

Over wie wij zijn, wat wij doen, waar wij vandaan komen, wat onze resultaten zijn en welke ambities wij hebben kunnen wij flink wat verhalen vertellen. En dat gaan wij de komende tijd dan ook volop doen via onze online kanalen. In deze video meer over de campagnes die wij de afgelopen jaren voor werkgevers maakten.

Wij zijn altijd al ontzettend campagnegericht geweest. Zowel voor onze evenementen als voor de werving van onze deelnemers, hebben wij altijd campagne gevoerd. Hierdoor is ons bereik de afgelopen jaren ontzettend toegenomen en hebben wij een creatieve en doelgerichte werkwijze ontwikkeld. In deze video dus meer over hoe werkgevers met deze werkwijze ondersteunen bij het in contact komen met onze doelgroep.

Op zoek naar meer informatie over wat wij voor werkgevers kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze werkgevers pagina óf neem gewoon even contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze verhalen of het laatste nieuws? Schrijf je dan in onze voor onze nieuwsbrief. Of volg ons natuurlijk via Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn.

Author


Avatar