Workshops

30/04/19: Versterk je Winnaarsmentaliteit

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 16 april tot en met 11 juni organiseren wij wekelijks een bootcamp op kantoor bij Young UP. Elke week wordt er een ander thema behandeld en alle bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk. Op dinsdag 30 april is het tijd voor het –Winnaarsmentaliteit– Bootcamp.

Wat gaan we doen?
Het vinden van een nieuwe baan gaat hand-in-hand met het omgaan met teleurstellingen. De kans is namelijk groot dat ook jij te maken hebt met afwijzingen. Dit kan behoorlijk frustrerend en demotiverend zijn. In ons jobcoaching programma besteden wij hier regelmatig aandacht aan. Deze kennis willen wij nu ook met jou delen. Samen gaan wij werken aan hoe jij ‘kopsterk’ kunt blijven.


Het –Winnaarsmentaliteit– bootcamp trappen wij af met een aantal toffe tips. Vervolgens gaan wij aan de slag met een aantal oefeningen die jou kunnen helpen om jouw teleurstellingen beter een plekje te geven én denken wij na over hoe jij deze zelfs kunt omzetten in kansen. Ook delen wij feedback met elkaar en helpen we elkaar dus verder. Samen gaan wij werken aan het versterken van jouw winnaarsmentaliteit.


Wat krijg jij nog meer?
Na afloop van het –Winnaarsmentaliteit– bootcamp krijg jij als eerst natuurlijk de presentatie met alle tips die wij met jou hebben gedeeld. Ook verloten wij onder alle aanwezige deelnemers een één-op-één-sessie met één van onze jobcoaches. In dit gesprek focussen wij ons op jouw persoonlijke uitdagingen en denken wij mee over hoe jij nog beter kunt omgaan met teleurstellingen.


Ben jij erbij?
Meld je dan aan via onderstaande button, want per bootcamp zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent en reserveer je plekje op tijd.


Wat:
 Winnaarsmentaliteit | Bootcamp
Wanneer: Dinsdag 30 april 2019
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Waar: Creative Factory (4e etage)
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam

Author


Avatar