JOVS 2017, Nieuws 2017

Scoor een baan met de JOVS wintereditie

In januari starten wij met de Wintereditie van Jouw Opstelling Voor Succes. Met deze speciale editie van het programma richten wij ons op jongeren met een MBO (niveau 4), HBO of WO diploma die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. In een periode van maximaal negen weken gaan wij ons uiterste best doen om jou te ondersteunen bij het scoren van een passende baan.

 

Met de Wintereditie van Jouw Opstelling Voor Succes richten wij ons op jongeren met een MBO (niveau 4) of een HBO diploma die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. In een periode van negen weken gaan wij samen ons uiterste best doen om een baan te scoren die bij jou past. Zo helpen wij jou onder andere om:

 

  • Je onderscheidend te presenteren richting potentiële werkgevers;

  • Een opvallend en onderscheidend CV samen te stellen;

  • Een persoonlijke videoboodschap op te nemen;

  • Je top(sport)mentaliteit te versterken;

  • Je motivatiebrief aan te scherpen;

  • Je netwerk uit te breiden.

 

Tijdens de de Wintereditie van Jouw Opstelling Voor Succes krijg jij daarnaast toegang tot de bedrijven, professionals en vacatures in ons netwerk én supporten we jou tijdens je zoektocht. Wij gaan dus samen op jacht naar een basisplaats bij een leuke werkgever.

 

Geïnteresseerd?

Meld je dan nu aan, want er zijn slechts 5 plekken beschikbaar voor de Wintereditie van Jouw Opstelling Voor Succes. Wij nemen dan binnen één (werk)dag contact met je op voor een kennismakingsgesprek.


Meld je aan

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van vacatures en nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Author


Avatar